Adventsmys

Jag har tjuvstartat i ett fönster idag!
Kan man hålla sig till helgen? eller iallafall slutet av veckan? Det återstår att se! Hur gör ni? Väntar ni till första advent?


Kommentarer
Postat av: Anne

Tack Elin. Nu är jag kanske tillbaka ett tag. :) Hur är det med dig? Hur är det att vara hemma nu då?



Jag sa precis till Emelie att man absolut inte får pynta innan helgen, men till och med jag blir sugen att pynta när jag ser att alla andra gör det nu redan. Jag väntar nog mest nu bara för att jag är för lat för att hämta lådorna på vinden. :)

Känns ju så konstigt att pynta när det inte är snö...Blir liksom inte samma känsla.



Jag har tänkt bygga mig en sänggavel förresten. En sån där i tyg. http://www.styleroom.se/album/420 Gå in där å kolla. En sån fast brun ska jag pyssla ihop har jag tänkt. :)



Kram!

2011-11-21 @ 14:11:52
URL: http://anneskista.blogspot.com
Postat av: Sara *SARASDIARY*

Jag är så sugen att få upp julgardinerna och julstjärnorna och tror dom åker upp antingen på fredag eller lördag då jag är ledig :-) Då blir det även lussebak!



Kram

2011-11-21 @ 16:42:14
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Anne

Jo tack, det är bara bra med mig också. Äh, pynta på du så du har nåt att underhålla dig med. Några dagar innan helgen kan ju inte spela någon roll. :) Ja, jag tror att den kommer passa bra i vårt sovrum. Haha, kan inte säga att jag är så duktig än. Resultatet kanske blir helt annat än önskat. ;)



Men åh vad fint. Helt perfekt att återanvända saker som inte annars kommer till användning. Jättesmart. Och faktiskt så blir det mycket billigare om man syr själv och man får precis som man vill. Då kan du ta måtten av din mamma sen då och sy fler uppsättningar. ;)

2011-11-22 @ 06:00:00
URL: http://anneskista.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0