Livet är på topp!  Är uppe i härnösand jus...

img_0148 (MMS)

Livet är på topp!  Är uppe i härnösand just nu! men aldeles strax styr vi bilen tillbaka till Hudik, utan hundar dock. Men dom har det bra här uppe också i helgen:-) Så åter till hudik och bröllopsförberedelserna!på återseende!


Grattis

img_3800 (MMS)

Idag fyller denna underbara grabb 1år!! Underbart!!( och nej han åker självklart inte lös i bilen! Han rymde ur buren, så denna lustiga syn mötte oss i backspegeln) En hysteriskt glad Bobby!


Livet!Idag har jag och han jag delar bostad med;) Suttit hemma hos en av dom fiiiiiinaste av vänner man kan ha, druckit kaffe och ätit mjukglass och njutit av att semestern har börjat!

Jag är så otroligt lycklig över vilka otroligt fina vänner jag har!!
Sedan tog hon med sig sin fiiina tjej och så åkte vi upp till mamma och pappa så att hon fick bekanta sig med våra dårar.
Gick ju sådär kan jag säga, då mina prinsar var på surhumör och tyckte att hon nog mest var på deras gård:D haha
Var bara Charlie som annars brukar vara surast som tyckte att hon var rolig:DBobby tyckte dock att Ester hade en heeemskt obehaglig färg och tog det säkra före det osäkra och glömde sig bakom Evos ben;)

Nu sitter jag uppkrupen i soffan hos mamma och pappa och är bjuden till min syster med familj på middag imorgon! Det blir trevligt!

Nu ska jag fortsätta njuta av semestern, trots att lederna bråkar med mig!


Kram!


Ett år!

img_2782 (MMS)

Ett år. Ett år har gått sedan våra fina fina vänner förlorade sin älskade och fina Stella! Någonting som inte en enda människa ska behöva gå igenom! Ett år har gått, ett år av många händelser och känslor! Ni är i mina ögon så otroligt starka och fina! Idag har ni Svea och Sixten här hos er och Stella föralltid i hjärtat! All kärlek och styrka till er!


Förändring?

img_3625 (MMS)

Då är jag inne på sista veckan innan det är dags för mig att prova någonting nytt! Jag ska nämligen för första gången prova på det där som folk omnämner som semester!!;-) Iofs "bara" 2 veckor, men ack så behövligt det är:-) Då har vi planerat in en resa till Härnösand samt att hjälpa till med förberedelser och sedan infinna oss på ett bröllop;-) Idag så är jag iallafall ledig efter en helg av jobb, då kommer Sandra hit en sväng och i eftermiddag kommer min älslade syster och hennes fina familj och käkar middag med oss:-) Om jag kommwe ihåg, så ska jag försöka knäppa några bilder under dagen. Jo, jag har även fått önskan om att visa bilder här hemifrån. så jag ska försöka ordna det någon dag framöver! Nä, nu ska jag kanske ta och kliva upp och äta frukost och slänga av mig pyamasen! kram


då var man tillbaka på jobbet igen! i helg...

img_9880 (MMS)

då var man tillbaka på jobbet igen! i helgen var vi en sväng till Ikea och så träffade vi min syster med familj. och igår Kom Natalie, jocke och lilla Elisia på middag, det var som alltid lika trevligt! Fina vänner uppskattas:-)


RSS 2.0