Jag tror att man har tecken runt sig! Och ...

img_9164 (MMS)

Jag tror att man har tecken runt sig! Och jag ser detta ljus som antagit formen av en ängel! Undra vad det betyder?? :)


Ledigt!

img_2768 (MMS)

Dåligt med blogg just nu! Men mycket annat just nu. Men snart är jag nog tillbaka igen:) Äntligen fredag och lite ledigt tillsammans med han som betyder mest!!:) Imorgon är det middag hos svärföräldrarna och på söndag ska vi ev hälsa på Natalie en sväng:) vad ska ni göra i helgen? Kram


Grattis min prins!!! Idag fyller Charlie 2...

img_3286 (MMS)

Grattis min prins!!! Idag fyller Charlie 2 år!!


Iggesundsrevyn!

img_0739 (MMS)

Igår var vi på iggesundsrevyn med Hans jobb! Den var jääkligt bra! men 2 grejjer speciellt gjorde så jag trodde att jag skulle kissa på mig av skratt! Men fasen vilket jäkla väder det varit inatt! På våran husknut hänger det en kabel(?) som dom lossade på när dom renoverade fasaden i sommar som slagit emot huset hela natten! Precis vid huvudändan isovrummet!! Jaja ska inte klaga! Iallafall nu har jag ett tag stått still i vikt, vilket jag tycker är skönt faktiskt!-40kg!!!!!!!!!! Men jag ser det fortfarande inte när jag kollar i spegeln! Men när jag ser bilden ovanför som Hans knäppte igår utan Min vetskap, dååå ser jag det? Konstigt! Men men! Idag bär det av emot staden i mitt hjärta!! Hoppas verkligen att vädret tilllåter, vill verkligen dit!


Idag fick jag jättevackra tulpaner av Hans...

img_3621 (MMS)

Idag fick jag jättevackra tulpaner av Hans som nu pryder soffbordet som Hans förövrigt byggt om! Det vart så fint!! Nu sedan nån timme Står grytan på spisen och puttrar och det sprider sig en underbar doft här hemma! Hoppas att eran helg varit lika fin som min! Kram


Jag är så otroligt tacksam för vad jag har...

img_6765 (MMS)

Jag är så otroligt tacksam för vad jag har i mitt liv. Alla fina människor! Vad skulle jag vara utan er? Dags för en promenad med mina små nu!


En ny uggla till samlingen! Tycker att dom...

img_1262 (MMS)

En ny uggla till samlingen! Tycker att dom är sååååå söta! Idag har jag lunchat på Kina med Carro och Åsa. Sedan åkte jag o Åsa till emma som fyller år idag! Nä nu ska jag ta tag i städningen här hemma! Det behövs när man har hundar som springer ute i slasket haha! Vi hörs!


RSS 2.0