Då var första advent här!! Griljerad skink...

img_0280 (MMS)

Då var första advent här!! Griljerad skinka och tända ljus blir det denna morgon!


Dessa köpte jag på Claes Olsson! Gillade a...

img_0275 (MMS)

Dessa köpte jag på Claes Olsson! Gillade att dom var raka, enkla och stilrena! Köpte till kök o sovrum! Jag vart riktigt nöjd faktiskt! Hur ska ni fira advent??


Detta pynt pryder nu vårat vardagsrumsföns...

img_0278 (MMS)

Detta pynt pryder nu vårat vardagsrumsfönster! Tyckte att det vart jättefint, men tycker inte att bilden är helt rättvis! Men men! Nu har jag iallafall pyntat klart inför advent! Hade helst bara varit hemma denna helg, lyssna på julmusik och dricka lite glögg, men jobbet kallar! Kör kväll både idag och imorgon! Köpte förresten nya adventsstakar till sovrum och kök. Vart väldigt nöjd, jag kan visa bild på dom ifall någon är sugen på att se?:)


Nu är första adventspyntey framme hehe! Ja...

img_0261 (MMS)

Nu är första adventspyntey framme hehe! Jag är väldigt nöjd ! Köpte den på Ica maxi! Imorgon ska förhoppningsvis de sista  inhandlas och fixas! Sedan mottar jag december med öppna armar:)


Idag gjorde vi fint på kontoret! Så nu är ...

img_0256 (MMS)

Idag gjorde vi fint på kontoret! Så nu är det redo för julen! Så nu kliar det inte lika mycket i fingrarna! Så nu väntar jag på fredag innan jag kör igång hemma:)


Har just putsat fönstren här hemma inför a...

img_0252 (MMS)

Har just putsat fönstren här hemma inför att vi ska få lägenheten värderad på måndag och för att jag inte putsat dom på ett år typ, för dom har renoverat fasaden. Så det behövdes!! Nu är jag sjukt sugen på att göra advent, men jag ska faktiskt vänta, behöver kompletera lite saker!:) som jag får fixa till veckan!


Ikväll är det jobb som står på schemat! Ef...

img_0217 (MMS)

Ikväll är det jobb som står på schemat! Efter 4 dagars ledigt! Faktiskt skönt att jobba ikväll! Lite halt bara att köra:P


Väntar besök av svärföräldrarna till midda...

img_0224 (MMS)

Väntar besök av svärföräldrarna till middagen denna fredagkväll!


Lyssna


prinsar

Jag tänkte att ni skulle få se en bild på våra prinsar!Den är sedan starx efter att vi hämtade Bobby:)

Jag fick 3st iitala ljusstakar av min farm...

img_0213 (MMS)

Jag fick 3st iitala ljusstakar av min farmor i helgen! Jag har spanat på dom länge, men varit för snål! Farmor hade dessa hemma! Köpt för jättelänge sedan. Och jag fick dom! Tack älskade farmor!!


Köpte nya gardiner till sovrummet för ett ...

img_0160 (MMS)

Köpte nya gardiner till sovrummet för ett tag sedan! Vart jättenöjd!:) jag längtar tills jag får adventspyssla! Har så mycke idéer så hans blus nog less snart haha! Tror att denna jul går i vitt och silver!


Påväg norröver för en helg i min hemstad m...

img_0194 (MMS)

Påväg norröver för en helg i min hemstad med min älskade! Sitter i bilen nu och ser när eftermiddagstrafiken rullar på! Tycker det är så avslappnande att åka bil när det är mörkt ute! Värken idag har inte varit av denna värld! Men man får leva med det!  Puss


3/11 -2007

Idag är det 3 år sedan mannen i mitt liv gick ner på knä för mig på ett väldigt fint hotellrum i Sundsvall!
Jag är så lycklig att jag delar mitt liv med just honom!
Idag fick jag en jättefin bukett med rosa rosor!

Jag älskar dig!Vi har otroligt kul tillsammans och han är utan att tveka min absolut bästa vän! Den finaste mannen på jorden!
jag är otroligt lyckligt lottad!

Hur ska detta firas? Vi har en dejt med tvättstugan idag! (tummen upp på det??) haha
men vi ska laga god mat och bara mysa också!

Och förresten, Jag beställde nyligen två Tavlor av söta Linda Blom som kom idag! Aldeles lagomt på våran dag!
Dom var såå fina!
En ljusrosa och så denna ( sandfärgade)
Hoppas att ni där ute får en underbar dag!
kram!


Hej bloggen och alla läsare! Igår var jag ...

img_0166 (MMS)

Hej bloggen och alla läsare! Igår var jag på 4års kalas hos Felicia. Hon var jättefin i sin klänning:) tyckte att hon såg ut som madickens lillasyster:P har varit ledig nu 4 dagar! Och det har varit välbehövligt:) nya tag och till helgen åker jag och min älskade upp till härnösand! En fredagkväll med dom finaste av vänner och en lördag på spa! Sedan massa mys med familjen!


RSS 2.0