sitter och njuter av en god kopp kaffe ute...

img_1048 (MMS)

sitter och njuter av en god kopp kaffe ute i solen i svärföräldrarnas stuga:-) hundarna leker och Hans fejjar med bilen! vilken underbar helg! närheten till havet är underbart!


Jordens undergång

img_8730 (MMS)

solen skiner och fåglarna kvittrar! jag jobbar till 12 idag, sedan så ska vi packa in familjen i bilen och åka till svärföräldrarnas stuga och mysa vid havet! jorden skulle tydligen gå under idag! men läste på aftonbladet nyss att det nog inte sker idag heller;-P  så jag måste dela med mig av den absolut roligaste förutspådda domedagen!! 2047, 14 september Mänskligheten utrotas - enligt The church of !BLAIR! Hela mänskligheten kommer förmodligen att utrotas kl. 03:28 GMT (04:28 svensk tid). Gudarna kommer att dra tillbaka sin skyddande hand över människorna om vi inte slutar vara så "normala" och "konformistiska". Om vi inte skärper till oss kommer Astro-lemurer (rymdvarelser i form av lemurer med regnbågsfärgade kroppar) att attackera människosläktet och klubba oss alla till döds med gigantiska burritos... så det ska bli spännande o se 2047 och se hur astro lemurer ser ut;-P


En blogg i Ide?

Det verkar som att min blogg har gått i ide:D haha!
Jag gör inte så mycket på dagarna just nu, jobbar och sover!
Regnet har öst ner i några dagar nu, och energin har nog gått ur mig:D

Undra om jag har nått kul att skriva om egentligen...haha nää tror faktiskt inte det!
Jag ska iallafall ha 2 hela veckors semester i sommar! det ni;)

Jag har jobbat hela helgen och I söndags när jag hade slutat så fick vi besök av Lena ( uppfödaren till våra prinsar) det var väldigt trevligt och kvällen avslutade vi med Pizza och film tillsammans Med Hans kompis och tillika vår Granne!
Och nu har jag varit ledig i två dagar och ska återgå till jobb imorgon!:)

Hans är på jobbet ikväll. Dom ska byta lokaler så dom skulle hålla på att fixa en massa! Så ikväll är det jag och prinsarna som håller ställningarna här hemma!

Dom håller på att gräva upp rabatterna här runt huset och i fredags eftermiddag grävde dom av kabeln så vi vart utan Telefon, TV och internet i helgen! Sånt är ju kul:P ( haha undra om det var det mest intressanta jag hade att berätta) haha
Nää nu ska jag spara er mitt meningslösa inlägg!:)

På återseende när energin har återvänt!:)


är tillbaka på jobbet efter en veckas ledi...

img_8462 (MMS)

är tillbaka på jobbet efter en veckas ledigt! det har varit en händelserik vecka med stockholmsresa och födelsedag som ni vet:-) Jag trivs:-)


Min man!

Idag fyller ingen mindre än denna personen år!

Det firas på det absolut bästa sättet man kan! En dag fylld med kärlek!
Vi har grillat och ätit supergod mat och nu sitter vi i soffan och myser och funderar på att se någon film!
Bara det allra bästa är gott nog av min man och jag vill ge honom en födelsedag han sent skall glömma!
Vad han fick kan jag visa vid ett annat tillfälle, jag orkar inte fota just nu!

På lördag kommer våra familjer hit och skall fira födelsedags"barnet" på hans 27års dag;)

Jag älskar dig ska du veta! Du och jag emot världen!

Hoppas att du är nöjd över din dag och att du trivs!


Vilken helt otroligt underbar helg vi haft...

img_4725 (MMS)

Vilken helt otroligt underbar helg vi haft! Den har vi spenderat i vpran huvudstad med underbara människor! Hundarna har varit hos svärföräldrarna och haft det riktigt bra och vi har kollat på bröllopskläder till ett kommande bröllop, ätit goda middagar, druckit gott, suttit på uteservering, shoppat, varit på Golden Hits och tog mig en springtur för att hinna med sista pendeln:-P tack tack TACK alla ni som gjort helgen perfekt!


RSS 2.0