Dagen till ära fick jag 20 otroligt vackra...

img_7163 (MMS)

Dagen till ära fick jag 20 otroligt vackra rosa rosor av Hans!!


Kommentarer
Postat av: sandra

vilka vackra!! grattis på 4 års dagen, hur går de med de andra då?? ;) :)

2011-03-03 @ 16:32:07
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa

Snickerskakor: 1 burk jordnötssmör, 1 dl socker, 1 dl cocos, 2 dl sirap. Blanda allt och smält i kastrull. Blanda röran med 1 liter kellogs K flingor och 1 tsk vaniljsocker. Platta ut i långpanna. Smält blockchoklad, minst 1 kaka och bred över. Låt kallna och skär i bitar :)



Livsfarligt!! ;)

2011-03-06 @ 21:30:52
URL: http://lisasdag.blogspot.com
Postat av: Evalotta

Sv: Ja de är jättefina:)



Nej jag vill inte ha en till hund i dagsläget,men Janne vill. Jag känner att jag behöver få komma på fötter innan vi tar på oss några mer djur. Jag kommer liksom inte kunna gå ut med en hund,allra minst en valp som ska ut hela tiden efter jag opererat mig. Tycker även att vi bor alldeles för litet för 2 st så pass stora hundar. Jag är nöjd med enbart Ester,men ja...som sagt så vill ju Janne ha en till ändå...så vi är inte överens.

2011-03-06 @ 22:04:37
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Evalotta

Sv: Försök säga det till min sambo! haha det är ju typ värsta tänkbara tidpunkten att skaffa valp nu,sen har jag alltid sagt att när jag är frisk,tillbaka till arbetet och vi bor större så kan vi skaffa en till hund. Men inte nu...men men vi får väl se hur det går med allting. Vill INTE ha en valp nu,hur söta dem än är....jag kommer ju liksom inte ens kunna gå ut med Ester på jättelång tid efter operationen:(



Ja jag ska till stockholm för röntgen på tisdag,sen på lördag ska jag ner igen och göra en till diskografi (när de går in med nål i disken),sen när de är helt på det säkra vilken disk det gäller,om det är flera eller bara en så sätter de en operationstid på en gång:) Protes kommer det till 98% att bli...stor operation men värt allting! Det jag är mest nervös för är att det inte ska bli bra...så man inte blir bättre...men de är ju duktiga där nere:)

2011-03-07 @ 00:05:49
URL: http://janeva.blogg.se/
Postat av: Sannie

åååwh, vad snällt! :)

2011-03-11 @ 08:20:31
URL: http://sannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0