Kärlek

idag är det 4 år sedan mannen i mitt liv gick ner på knä för mig!
så mycket kärlek! och snart blir vi även föräldrar! tänk vad underbart livet är!!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Grattis på er dag! <3

2011-11-03 @ 07:39:38
URL: http://lisasdag.blogspot.com
Postat av: Anne

Åh vad fint.! Grattis Grattis!Haha, det har du rätt i. Ska det bli rätt gjort är det bäst att man gör det själv. Jättefina bilder. Vi var och kollade på eran lägenhet innan vi köpte den vi har nu. Ni har gjort den jättefin! Men som sagt, synd att badrummen inte är så jättevackra. :)Ja jag har haft en hemtenta nu i en vecka som jag har slitit med. Mest för att jag inte kan sätta mig och bara göra. Finns så himla mycket annat man bara måste göra hela tiden när man har plugg. :)

2011-11-03 @ 09:29:19
URL: http://anneskista.blogspot.com
Postat av: Sara *SARASDIARY*

Grattis till eran dag :-)Vi har fått tid för UL den 1 december. Ska bli riktigt spännande även om vi har sett den lille redan två gånger. Men nu bör alla detaljer synas mer tydligt :-) Har ni tagit reda vad det är för kön ? Jag är så nyfiken men tror jag ska låta bli att fråga. Syns det tydligt ja, då är det ju så och för Johan kvittar det :-)

2011-11-03 @ 10:55:03
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Sara *SARASDIARY*

Mina graviditetssymtom klinga av i v8 så då blev jag jättenervös att det var något fel. Så då fick vi kika. Sen går jag hos en privatläkare och fick kika i v12. Känns oerhört tryggt att gå privat, blir som en liten bonus utöver MVC :-)

2011-11-03 @ 15:34:43
URL: http://sarasdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0