Gott nytt år fina ni! Känns lite fånigt, m...

img_8835 (MMS)

Gott nytt år fina ni! Känns lite fånigt, men tänkte visa lite av vad jag har på mig årets sista dag;P hoppas ni får en fin avslutning på 2010 och för min del, om det är möjligt hoppas jag att 2011 blir änn bättre;) puss


Heej! Vilken otroligt mysig julhelg vi har...

img_7421 (MMS)

Heej! Vilken otroligt mysig julhelg vi har!! Gårdagen medförde mycket skratt, fina klappar och lite bilresande! Och denna dag så fyller min fina pappa år! Återkommer när vi är på hemmaplan! Kanske även bjuder på någon bild vad tomten kom med:) kram


God jul alla där ute! Nu är det nära! Ska ...

img_4226 (MMS)

God jul alla där ute! Nu är det nära! Ska gå och lägga mig strax och hoppas på nya starka dag på självaste julafton som firas med alla som betyder mest! Vädret ser  bra ut iallafall då vi kommer att befinna oss på resande fot på eftermiddan! Denna dag har varit kämpig med en jäkla värk i lederna och huvudet! Nya tag! Kram till er alla!


Dan före dopparedan!

Imorgon är det julafton!
Här kommer ett försenat inlägg från igår!

(Då är snart julen här! Mysigt! Idag har jag varit hos fina Linda på Nail art Studio och äntligen fixat naglarna! Så nöjd:) Det vart silverglitter på tipparna!

Dags att dra och käka lunch med Hans nu!
Sedan i kväll är det åter dags för jobb! känns inte jättemotiverande när man tittar ut genom fönstret och knappt ser grannhuset för att det snöar så mycket:S

Hoppas att ni alla får en härlig jul!
kram)



Hoppas att ni där ute får en fin jul! Jag är inte på topp, så jag ligger och vilar för tillfället och hoppas att jag snart är på benen igen!

Alla julklapparna är nu färdiga, det känns så skönt!

kram


Jag provade att ta på hundarna deras vinte...

img_0434 (MMS)

Jag provade att ta på hundarna deras vinterkläder för att dom fryser så mycket när dom är ute! Men som ni säkert ser så är Charlie inte så imponerad hehe! Han visste inte hur man rör sig! Han stod aldeles stilla! Så nu får han faktiskt frysa när vi är ute, eftersom att han verkar lida när han är påklädd:P


Min Resa!

Jag vet inte om jag är redo egentligen för detta inlägg, men äh! Jag kör ändå!

Nu har det gått ett tag sedan min operation! Den 24 Mars så föddes jag på nytt skulle man nog kunna säga!
Jag har mått otroligt bra hela vägen av min operation och jag tror att den nog har räddat mitt liv på många sätt!
Jag känner att jag mår så otroligt bra, känner mig mycket gladare och jag orkar göra saker!
Men man märker att hjärnan inte hänger med, jag själv ser ingen egentlig skillnad fast än att jag VET att det är en enorm skillnad!
Märkte det häromdagen när jag skulle köpa mig en ny tröjja, och så stod jag och fingrade på en storlek, men kände att det kanske skulle vara lite stor, så jag gick ner 2 storlekar och tänkte att jag får chansa, jag kanske kan ha den nån dag för den är nog förliten, men till min stora förvåning så var den lite stor.. 
Jag har i dagens läge gått ner 40 kg, och jag skäms faktiskt otroligt mycket för hur jag såg ut innan operationen,

Men jag kör ändå!



Som sagt, från 24 Mars tills nu har jag gått ner 40 kg!
Det är inte så bara att gå ner en massa i vikt, kroppen är väl inte det grannaste när allt innehåll försvinner!
MEN jag ska inte klaga, jag mår väldigt bra idag och känner mig otroligt lycklig över mitt beslut!

Är ni intresserad av min operationsberättelse, så kan ni läsa om den HÄR om ni inte redan gjort det!




Det var så mysigt att i morse mötas av lju...

img_0421 (MMS)

Det var så mysigt att i morse mötas av ljuset ifrån granen som kikar fram i vardagsrummet! Jag tycker att december är en sån mysig månad! Och nu är nästan alla klappar till min man färdiga! Bara en kvar nu!:) känns fint! Sedan måste vi fixa till mina syskonbarn! Samt en födelsedagspressent till min far som fyller år på juldagen.           På lördag är det lilla julafton hos svärföräldrarna! Jag hoppas att jag kan närvara, men det ser än så länge mörkt ut på den fronten:/.            Det ska bli mysigt att iår få fira julafton tillsammans med H för första gången, även om de betyder bilresa på självaste julafton! :)


Lite tidigt, det kan jag erkänna! Men stäm...

img_0408 (MMS)

Lite tidigt, det kan jag erkänna! Men stämningen är på topp! Granen är klädd, och årets färger går i silver :) så nöjd!


Advent!

img_0401 (MMS)

Imorgon så ska vi äta jullunch hos farmor, det ska bli så mysigt! och dte är så mysigt att få vara här uppe och bli lite bortskämd!:) Vad ska ni göra ikväll?? Och framförallt, är det någon som har nått önskemål om den här bloggen??


Livet i Fagervik!

img_0404 (MMS)

Dålig uppdatering tyvärr:/ men snart ska vi bege oss till fagervik för en glöggkväll! Mysigt!


Denna helgen, likt förra spenderas i härnö...

img_0393 (MMS)

Denna helgen, likt förra spenderas i härnösand ! Återkommer när vi fått i oss lite mat:)


Helgen

img_0344 (MMS)

Helgen var jättefin, vi gjorde lite fynd i birsta! När vi kom upp till Härnösand så var det 13 grader hos mor och far, då deras panna hade stannat, men det var lätt fixar och när vi senare på kvällen kom hem ifrån våra fina vänner A och N så var det varmt och skönt inne!:) hos A och N var det väldigt trevligt och många skratt som alltid!! På söndagen så gjorde jag och Hans rullrån hos Farmor och åt lite lunch!:) Prinsarna var hos Hans föräldrar över helgen! Gud så jag saknade dom!:) Nu ska jag och min älskade se på film! Hoppas att ni där ute har en bra kväll! Kram


Sitter i bilen påväg norröver! Först stopp...

img_0342 (MMS)

Sitter i bilen påväg norröver! Först stopp i birsta med alla andra dårar och ikväll blir det glögg med de absolut finaste av vänner:)


Stjärna, en stjärna, vill du bli en stjärn...

img_0337 (MMS)

Stjärna, en stjärna, vill du bli en stjärna och tindra på iskalla himlen?


Första december är här och det är 24 dagar...

img_0287 (MMS)

Första december är här och det är 24 dagar kvar till julafton! Dom första julklapparna är färdiga!  Idag känner jag mig inte helt kry och har en fruktansvärd värk i kroppen! Jag hatar dessa perioder! Jag har så ont att jag har svårt att räta på fingrarna och höfterna värker och låser sig lite och blir aldeles stel! 24 år men rör mig som en 80åring. Stel och stapplig:/ äh nu ska jag sluta klaga! Ska krypa upp i soffhörnet och se film idag!  Jag längtar till helgen då det blir glögg med de finaste av vänner! Och även birsta med en kär vän! Nu ska jag se Sunes Jul;)  Kram!


RSS 2.0