Livet är på topp!  Är uppe i härnösand jus...

img_0148 (MMS)

Livet är på topp!  Är uppe i härnösand just nu! men aldeles strax styr vi bilen tillbaka till Hudik, utan hundar dock. Men dom har det bra här uppe också i helgen:-) Så åter till hudik och bröllopsförberedelserna!på återseende!


Kommentarer
Postat av: sandra

bröllopsförberedelser??! ska du gifta diG??

2011-07-29 @ 17:42:42
URL: http://sandraleinonen.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

hihi gud va söt du är :P och gud så mysigt :D jaa visst är det häftigt!! Man svävar på moln!när hade du tänkt o kläcka nyheten då?? =D

massa kramar!!

2011-08-06 @ 21:04:13
URL: http://siljeholm.blogg.se/
Postat av: Malin

okejokej.. Fasen va tråkigt att inte riktigt känna sig trygg så =/ Men hoppas du får förlägnt så kan du slänga det i ansiktet på henne sen haha :Phaha nee vagn kanske inte brukar vara det absolut första man köper :P Men skönt att ha det gjort, för det är ju ändå en utgift som ska fram förr eller senare..

Vi mår bra!! börjar få mer och mer förvärkar nu som verkligen börjar kännas! Igårkväll hade jag flera som gjorde så ont att jag inte kunde sitta stilla.. Trodde nått va på G, men inte då! Imorse när jag vaknade va allt som bortblåst o jag kände ingenting, och har inte haft nån på hela dagen. blää!

kram! :)

2011-08-06 @ 21:29:09
URL: http://siljeholm.blogg.se/
Postat av: Malin

aaaaa så mysigt :Pdet blir igångsättning vecka 38.. så mindre än fyra veckor kvar nu :Phaha tänkte fråga dig detsamma nu!! adda mig på malinsiljeholm88@hotmail.com

kramar!

2011-08-06 @ 21:39:40
URL: http://siljeholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0